پدر افسرده

من شاغلم و تا عصر سرکارم ساعت سه که کارم تموم میشه سر راه میرم خونه مامانم ولی بابام میگه چکار میای اینجا میشینی هیچ کاری نمیکنی ...منم خسته و کوفته میخوام چکار کنم میرم اونجا یه چای بخورم

از یه طرفم دلم برای دیدن مادرم تنگ میشه

نمیتونم نبینمش ...هر چی هم به مادرم میگم بیا خونمون میگه پاهام درد میکنه یا بهانه میگیره که راحت نیست و اینا

در ضمن بگم پدرم ناراحتی اعصاب داره و دارو هم نمیخوره و کلا خیلی همه رو تحقیر میکنه اوایل فقط مادرمو ولی الان بچه ها رو هم همینکار میکنه به خاطر رفتارهای بدش خواهرم افسردگی گرفت ما هم حال و روز خوشی نداریم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل حسابدار شرکت وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، نمیدونم منظورتون از ناراحتی اعصاب چیه اگه بتونید در حمایت پدرتون باشید تا به یک روانشناس مراجعه کنند میتونید به ایشون و خودتون کمک کنید،
غر زدن یا تحقیر کردن از علایم افسردگی نیست اگرچه برای اطرافیان ناخوشاینده ، باید دید مشکل پدرتون چیه؟ و بعد راهکاری داد
در مورد خودتون ملاقات با خانواده انرژی بخش هست باید تمرین کنید با تقویت بخش بالغ درونتون انتخاب کنید از چه حرفهایی تاثیر  بگیرید وهمینطور احساسی که بهتون دست میده رو خودتون انتخاب کنید، پس لزوما اگه کسی غر میزنه معناش این نیست که ما باید غمگین بشیم
میتونی به خودت بگی اوکی بابا این مدلیه فکرش با من متفاوته و به شیوه غر زدن داره از من مراقبت میکنه پس من فقط میشنوم و راجع بهش با پدرم صحبت میکنم شاید در خلال غرهاش داره اعتراضی رو به من میگه خوب به حرفهاش گوش کنید ببنید چه نکاتی در اون هست و در نهایت کاری که از نظرتون درسته انجام بدین،
راجع به سر زدن هر روزه از شما سوال دارم که آیا این نشانه نوعی وابستگی نیست ؟  من همه ابعاد زندگیتونو نمیدونم پس این سوال و مطرح میکنم تا خودتون بهش فکر کنید
سرزدن به والدین عالیه ولی سر زدن هر روزه یک فرد متاهل میتونه قابل بررسی باشه.