آبله مرغان کودک 3 ساله بدون تب

باعرض سلام آیا امکان دارد آبله مرغان بدون تب باشد....دخترم 3 ساله هست و دونه های آب دار زده از دیروز صبح اما خداروشکر تب نداره.....باید چکار کنم? ممکنه بیماری دیگه ای باشه? آخه همه جا نوشته علائم اولیه آبله مرغان تب هست......درضمن همسرم 15 روز پیش آبله مرغان گرفته بود....دونه هاش همون شکليه

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

باتوجه به اینکه آبله مرغان بیماری بسیار واگیردار است و همسرتان اخیرا مبتلا بوده است،به احتمال زیاد فرزندتان هم مبتلا به آبله مرغان است. ولی توصیه می شود ضایعات پوستی توسط پزشک معاینه شود.