طول سرویکس در هفته 31

سلام. خسته نباشین امروز ۳۱هفته و دو روز دارم. دو روز پیش که سونو انجام دادم یافته زیر حاصل شد که با سونوگرافی ترانس واژینال.

به قطر ۵ میلی متر باز شده

Fubnelingبه طول ۷ میلی متر رویت میشود و باقیمانده سرویکس حدود ۲۵میلی متر است یافته فوق مطرح incompetent cervix می باشد . میخوام بدونم وضعیتم چطور و چقدر خطرناکه؟ دکترم هفته ای نصف آمپول پرولوتون ۵۰۰و امپول بتا متازون تشکیل ریه رو داد.

نباید بیشتر دارو میداد؟! کم نیست؟! دکترم بنظر بیخیال میاد و من نگرانم خیلی. لطفا نظرتونو بگید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل مهندسی صنایع غذایی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمال زایمان زودرس هست.داروها همین است .و البته بهتر است توسط پره ناتولوژیست مجدد سونو شوید و اگر صلاح بود پساری داده شود.