آزمایشات قبل بارداری

سلام وقت شما بخیر

ببخشید من یک ماه پیش یک سقط تو هفته ۸ داشتم بدلیل پایین بودن عدد بتا و بعد یک هفته خونریزی قطع شد و بقایای نمونده بود و من میخواستم تمام آزمایشاتی که لازمه تا بدونیم مشکل چی بوده مثل چکاپ کامل و پاپ اسمیر و اسپرم و... را انجام بدم که دکترم گفت هیچکدام لازم نیست چون بارداری اول بوده طبیعیه ولی من دوست دارم تمام آزمایشارو بدم تا ببینم مشکل چی بوده تا دوباره سقط نشه حالا نظر شما چیه آزمایش بدم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اگر تابه حال آزمايش چكاپ نداديد حتما بدهيد تا اگر مشكلی هست مشخص شود