کم تحرکی اسپرم

سلام.همسر من حدودا هفت سال پیش عمل واریکوسل انجام دادند(قبل از ازدواجمون). الان سی سالشه. وزنش رو از هشتاد به 76 کیلو رسونده. سه ساله ازدواج کردیم و بعد از آزمایش متوجه شدیم همسرم 40 میلیون اسپرم داره که درصد خیلی کمی از کلاس آ یعنی پنج درصد تحرک دارن و مابقی برگشت دارن‌..داروهایی مثل کلومیفن؛ویتامین ,مولتی ویتامین،جین سین؛ فولیک اسید و جوشان وتاموکسیفن مصرف کردن. دوماه پیش با فاصله دوهفته ازمایش دادن که موربولوزی ۲ درصد نرمال و ۹۸ درصد آبنرمال بود. دکتر اورولوژیست گفت تحرک و شکل اسپرم مشکل داره و مجدد تاموکسیفن تجویز کرد..

ورزش میکنه و من مدام تقویت میکنمشون و فست فود و سرخ کردنی و خیلی چیزهارو حذف کردیم. اما باز هم نمیدونیم چیکار کنیم؟ میشه راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.

مسیر درمانتون صحیح بوده است.

استفاده از داروها رو ادامه بدهند و روابط زناشویی منظم داشته باشید.

هر سه ماه یکبار آزمایش اسپرم رو تکرار کنند.