سندروم پیش از قاعدگی

سلام و عرض خسته نباشید.

زنی 27 ساله هستم که صاحب دختری 5 ساله هستم.

حدود ده روز قبل از شروع قاعدگی علائم قبل از آن در بنده ایجاد میشه

مثل سینه های متورم و دردناک و...

بیشتر از این ها عصبی شدن و کنترل نکردن عصبانیتم هست که من رو اذیت میکنه، زود رنج میشم، خیلی زود شروع به گریه و... میکنم.

دوره قاعدگی ام منظم هست و مشکلی ندارم.

حالا سوال من اینه شما مصرف قرص ویتاگنوس رو برای این مشکل من پیشنهاد میکنید یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
بله ویتاگنوس به کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی کمک کننده است
و ضمن اینکه با توجه به اینکه به مشکل خود اگاه هستید و این برای خیلی از خانوم ها پیش می اید به شما توصیه میکنم در این روزها آرامش بیشتری برای خودتون بخواهید و با شاد نگه داشتن خود کمک کنید که علائم کمتر شود