رشد موی بسیار کم کودک

با سلام. دخترم تازه وارد 4 سال شده. رشد موی بسیار کمی داره الان تو این سن موهاش هم بسیار نازک و کم و هم بسیار کوتاهه به حدی که تو کش های کوچیک جمع نمیشه.نگرانم لطفا راهنماییم کنید.زیر نظر دکتر تغذیه هم هستش چون قد کوتاه حدود 87 و وزن 12داره.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، رشد كافي وزن و قد در رشد ساير موارد مثل مو نيز كمك كننده است، كودك شما بايد بررسي هاي لازم جهت كمبود وزن و كوتاه قدي را، تحت نظر پزشك متخصص اطفال انجام بدهد.