زمان پریود بعد از ال دی

سلام. من هر ماه چهار تا پنج روز زودتر از موعد پریود میشم به طور مثال اون ماه نوزدهم پریود شدم و این ماه باید پانزدهم طبق تجربم پریود میشدم اما با رابطه ای که داشتم و از ترس پیشاب قرص ال دی رو یکساعت بعد و دوازده ساعت بعدش خوردم. امروز بیستم هست و من طبق محاسبات خودم باید پانردهم پریود میشدم و هنوز نشدم. من دوازدهم قرص خوردم.دو بار بی بی چک گذاشتم.منفی بود. تهوع دارم هر از گاهی و و دل درد. نگرانم باید چکار کنم؟ خواهشا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر قرص اورژانسی را درست استفاده کرده باشید باید خونریزی مختصری را تجربه کرده باشید و بعد از آن زمان پریود را محاسبه کنید.‌در غیر اینصورت بعد از تاخیر بیش از ده روز آزمایش دهید.‌روز خوش