از پوشک گرفتن بچه دو ساله

سلام بچه من دو سالشه اصلا نمیزاره پوشکش کنم دستشوییم اوایل باهام می اومد بعد دچار یبوست شد و دیگه نمیره باهام لجبازی میکنه خیلی اذیت میشم خودشم دچار عفونت ادراریه حتی شلوارشم به زور عوض میکنم خیلی لجبازه باید چیکار کنم بره دستشویی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
برای از پوشک گرفتن سه سالگی مناسب تر هستش، اما احتمالا" دچار یک بدرفتاری شده اید که کودک ناراحت شده و شروع کرده به لجبازی و مقاومت.
ابتدا" با کمک پزشک مشکلِ عفونت ادراری رو مرتفع بفرمایید و بعد با استفاده از کتاب، بازی، کاردستی، پاتی یا ظرفِ مخصوص، جایزه، تشویق و... بهش آموزش بدید که جیش و پی پی مالِ دستشویی هست و اونجا باید این کار رو انجام بدی.