انقباض های خودکار واژن

با سلام. دلیل احساس انقباض واژن شبیه حالتی که انگار آدم‌ میخواد ارضا بشه یا شهوتی میشه چیه ؟ من در دوران شیردهی هستم. بعد از زایمان سه چهار ماه بعد اینجوری شدم‌. شنیدم دلیلش روانی هست. ولی من دومین زایمانمه و خاطره بد هم ندارم و نترسیدم از هیچ چیزی و از نزدیکی و هیچی. ولی همش واژنم واسه خودش اونجوری میشه. دلیلش چی؟.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
این حالت نوعی Auto - Stimulation است که با فکر کردن به موضوع تحریک جنسی و موارد مشابه شکل گرفته و به صورت یک نوع وسواس فکری تشدید می شود .
وجهت درمان آن سعی بفرمایید ارتباط زناشویی خود را با همسرتان بیشتر از گذشته داشته باشید و در صورت برطرف نشدن تحریکات و اذیت شدن از این حیث ، حتما به یک روانپزشک مراجعه فرمایید تا با تجویز دارو مشکل شما برطرف گردد .