سلام چند وقتی هست متوجه شدیم که پسر خواهر 12 ساله ام که از قضا همسایه هستیم فیلم مبتذل تماشا میکنه و به بچه خواهرای دیگه ام نشون داده و براشون از رابطه جنسی گفته من یک دختر 8 ماهه دارم از وقتی فهمیدم حالم بده همش نگران دخترمم که بلایی سرش نیاره فکر میکنم کاش خودمو دخترمو میکشتم واقعا نمیدونم چیکارکنم از فکر اینکه به دخترم تجاوز بشه دارم میمیرم به شدت حالم بده راهنمایی کنید چیکار کنم؟ ممنون

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیزم سلام
متوجه نگرانی شما هستم، اما با توجه به اینکه در دنیای امروز با وجود انواع تکنولوژیهای موجود و گوشی های موبایل و ... احتمال دسترسی به چنین موضوعاتی بیشتر است نباید بچه را مقصر بدانید بلکه مهم است که عوامل دستیابی کودک به این سایتها یا محتواها را محدود کنید و برای جلوگیری از بروز رفتارهای آسیب زننده او را به یک روانشناس با تجربه معرفی کنید، در عین حال میتوانید بدون اینکه احساس تحقیر و توهین به پسر خواهرتان بدهید بر تنها نبودن او با دخترتان نظارت داشته باشید. حتما این نکته را در نظر داشته باشید که چیزی که مساله پیش آمده رو درباره پسر خواهر شما به یک بحران تبدیل میکند یا میتواند مدیریت خوبی داشته باشد خود شما اطرافیان هستید. توصیه میکنم حتما والدین این پسر نوجوان به یک روانشناس حضوری مراجعه کنند تا راههای گذر سالم از این مرحله را به خوبی انجام دهند. موفق باشید