رحم دو شاخ و پریود

66 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشيد من رحم دو شاخ دارم براى عمل به بيمارستان مراجعه كردم و قرار شد ٢٥ اين ماه عمل بشم (هيستروكوپى و لاپاراسكوپى)من پريودام هميشه منظم بوده ١٦ هر ماه ميشدم ولى چون ماه پيش عكس رنگى گرفتم اين ماه هنوز نشدم. اگر تا ٢٥ اين ماه پريود نشوم میشه عمل بشم؟ يا بايد حتما بعد از پريوديم باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اول مطمین بشین باردارنیستید.وبعددرموردزمان مناسب جراحی باجراح مربوطه مشورت کنید.اغلب مواردزمان مناسب عمل بلافاصله بعدازپریوداست.

تجربه شما

الان پريود شدم در روز ٧ قاعدگى نوبت عملمه ميشه انجام بدم يا زوده؟

@niyazzz

از پزشکی که قرار است شما را جراحی کند بپرسید. برحسب کاری که قرار است انجام شود روز عمل مشخص میشود و همانطور که گفتم اغلب بعد از پاکی خواهد بود