لکه قهوای در هفته 14 بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 28 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من تو هفته چهارده بارداریم از هفته یازده لکه قهوای میاد دکتر میرم همش شیاف میده واقعا خسته شدم سونو ان تی انجام دادم نرمال بود زیر شکمم سه هفته انگار داره کشیده میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مامان عزيز، بهتر است به استفاده از شيافتان ادامه دهيد و اين خبر خوبيست كه سونوي شما نرمال است ، پس شاكر خدا باشيد و كمي صبوري كنيد تا جفت بتواند ميزان مورد نياز هورمون بارداري را ترشح كند و شما ديگر نياز به هورمون خارجي نداشته باشيد.

تجربه شما

ممنون 😊😊