یکنواخت شدن زندگی مشترک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 68 بازدید 2 تبادل تجربه

مشکل زندگی ما و اشتباه من کجاست؟

شوهرم مدتیه سرد شده باهام

علتش رو نمیدونم

اما هر روز براش پیام عاشقانه میفرستم

حتی تو اوج بیحالی به درخواستش برای رابطه نه نمیگم

اما میبینم لیوان آب خوردنشو جدا کرده

جدا میخوابه

به بهانه اینکه خانوادش گفتن من پیاماشون رو خوندم رمز یکی از گوشیاش رو عوض کرده

مثلا خواهرم میخواد بره یه شهر دیگه دکتر با کلی اصرار میگه خودم میبرمتون بعد من میخوام برم همون شهر برای لیزر میگه حوصله ندارم

تو خونه یا داره بازی میکنه

یا داره تی وی میبینه

منم مدام در حال آشپزی و چای درست کردن و پذیرایی از آقام اصلا به فکر من و تشکر از من نیست

این روزا حتی حال ندارم به خودم برسم

باورتون نمیشه یه آرایشگاهم دلم نمیخواد برم

چیکار کنم؟؟؟

حرف زدن باهاش فقط برای دو روزه

بعدش یادش میره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

برای راهنمايی بهتر به سوالات با دقت پاسخ دهيد

در كمبودهای زندگی زناشويی قبل از آن كه به همسرتان اعتراض كنيد از خودتان اين سوال را بكنيد

من چه كاری كردم كه همسرم با من اين گونه رفتار نادرست دارد ؟

سهم شما در اين مسئله چيست؟ آيا همسرتان از اوايل زندگيتان همينگونه سرد و بی توجه برخورد ميكردند؟از چه زمانی رفتارهای ايشون تغيير كرده است ؟رفتارهای همسرتان حتما علتی دارد ؟علت رفتارهای همسرتان چيست ؟ چقدر همسرتان را ميشناسيد؟

محاسن و معايب رابطه تان چيست ؟كيفيت روابط عاطفی و جنسی شما چگونه است ؟برای بهتر شدن رابطه تان چه اقدامی كرديد؟عكس العمل شما در مقابل رفتارهای ايشان چگونه است ؟چقدر برای بهتر شدن زندگی تان تلاش كرديد؟

روی رفتارهای خودتان دقيق شويد .بهترين كار شناسايی عوامل مخرب در زندگی است .

بعد از پاسخگويی درخدمتتان هستم 🌷🙏🏻

تجربه شما

سلام همراه عزيز

دوست عزيز بهترين كار اين است كه در درجه اول همديگر را بشناسيد. شما وقت همديگر رو ميشناسيد و خواسته های همديگر و نيازهای همديگر رو بررسی ميكنيد ،آن وقت سعی ميكنيد در جهت رضايتمندی همديگر تلاش كنيد .سعی كنيد نقاط مثبت و نقاط ضعف همديگر را بشناسيد و نقاط مثبت را بيشتر كنيد. برای ثبات و تداوم يک زندگی مشترک لازم است نيازها و خواسته های همسرتان را درک كنيد.

برای بهبود بخشيدن به رابطه تان ،گفتگو كنيد ، گمان نكنيد همه تغييرات بايد از جانب همسرتان باشد. در مورد تمام مسائل با هم حرف بزنيد. نيازها و نگرانی هايتان و احساساتتان را به صورت شفاف و مشخص برای همسرتان بازگو كنيد و از انتقادگرايی اجتناب كنيد. به همسرتان بگوييد كه چه چيزی شما را ناراحت كرده است. آگاهی از رفتارها و تاثير آن به طرف مقابل ميتواند ما را در بهبود يک رابطه كمک كند. نهايت تلاش خودتان را بكنيد تا احساسات تان را با رعايت حساسيت های خود و همسرتان و بدون سرزنش كردن او بيان كنيد. كتاب هايی در مورد مهارتهای زندگی مطالعه كنيد. به خاطر داشته باشيد كه حل كردن مسائل زناشويی ، عملكردی، يا عاطفی يک قرآيند است و يک شبه اتفاق نميفتد .به خودتان زمان بدهيد ، صبور باشيد و اگر لازم بود حتما از مشاوره  حضوری كمک بگيريد تا يک زندگی خوب و موفقی داشته باشيد

                        شاد و موفق باشيد🌷🙏🏻

همسر من از بعد ازدواج دیگه بهم ابراز علاقه نمیکرد اما همچنان به مناسبت های مختلف منو شاد میکرد

حدود یکساله تغییرات شروع شده

بعد از یک دعوا که خانوادش در جریان قرار گرفتن راهنمایی کردن که از بس که برای زنت سنگ تموم گذاشتی پررو شده و از اون به بعد محبتای همسرم کاملا کنترل شد و خانواده به شدت بهش خط میدن

مثلا پدرش بهش پیام داده بود که این زن خطرناکه درصورتیکه من فقط بهشون احترام گذاشتم اونا خطرناک اند که دنبال سیاست های منفی اند

یا همسرم رفته بودم خارج از کشور برای ماموریت خواهرش بهش گفته بودن برو مدارکت رو ببر و دیگه نیا

من فکر میکنم تاثیر زیادی رو از خانوادش میگیره

من طبق روال عادی زندگی میکنم اما گاهی واقعا از لحاظ انرژی کم میارم شاید این روش تاثیر گذاشته

همسرم دهن بینه مثلا اگر یکی با خانمش بد باشه اینکه تلقین میشه بهشه یا بر عکسش

توی رابطه جنسی مشکلی اصلا نداشتیم تا بحال خداروشکر