خواهر کنترل گر

سلام خواهش میکنم یک راهکار عملی به من بگین از دست خواهرم درمونده شدم تو هر چیزی دخالت میکنه همیشه هم دخالتاش باعث خسارت مالی و روحی به من و یا مادرم میشه .اگه میریم خرید برای خودمون اونقدر دخالت میکنه و تحمیل نظر میکنه که اون خرید در نهایت هیچ وقت مورد رضایت من یا مادرم نیست و فقط پولی هست که هدر دادیم و کاملا خرید بی استفاده میمونه ،در خواستگار اومدن و ازدواج منم خیلی اعمال نظر میکنه و دخالت میکنه انگار اون میخواد با طرف زندگی کنه کلا این اخلاقش واقعا آزار دهنده هست به من راه حلی نشون بدین بتونم دخالتاشو تو زندگیم کمرنگ کنم به خدا تا به حال نشده یه چیز میخرم بعدش اشک و حسرت نباشه .خودمم به طور لحظه ای انگار خامش میشم مدهوش میشم و به حرفش گوش میدم بعدا مثل چی پشیمون میشم .میخوام قبل اینکه ازدواج کنم زودتر کاری کنم دست از دخالتاش برداره و گرنه میدونم بعدا هم زندگیمو جهنم میکنه .اون ازدواج کرده اما تو خونه ما یه چوب کبریتم که خریده میشه ایشون انتخابش کرده .من نمیتونم بقیه خانوادمو تغییر بدم اما میخوام خودم از این رفتار خواهرم در امان باشم خسته شدم از دستش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما همراه خوب نینی سایت
اگر شما واقعا از رفتار خواهرتون آزرده میشید لازمه که موضع جدی تری درباره دخالتهای ایشون اتخاذ کنید اما مهمه که چطور این موضع جدی رو بهشون نشون میدید، به رفتارهای خود دقت کنید و ببینید چقدر خود شما برای دخالت کردن به ایشون فضا میدید؟ یعنی با دادن اطلاعات،صحبت کردن یا نظر خواستن یا حتی همراه کردن ایشون در زمانهای خرید احتمال و امکان اعمال نظرشون رو بیشتر میکنید. لازمه به مستقل شدن خودتون بیشتر بها بدید و در برابر رفتارهای دخالت گونه ایشان رفتارهایی از موضع ضعف نشون ندید رفتارهایی مثل عصبانیت، گریه کردن و ... این پیام را میدهند که در برابر این دخالت تسلیم هستید اما اگر تصمیم جدی بگیرید که نخواهید تابع باشید باید مهارت نه گفتن در برابر خواسته های غیر منطقی ایشان را تمرین کنید و با گفتن اینکه این موضوع انتخاب شخصی من یا نظر من است موجودیت خودتون رو به عنوان یک انسان مستقل دارای فکر و نظر کم کم پررنگ تر کنید.موفق باشید