باعرض سلام و خسته نباشيد من ٢٦ سالمه و در اصل ١٠ هفته باردار بودم كه با چندين بار سونوگرافی دكترا متوجه شدن كه جنينم تو ٦ هفته و دو روز رشدش متوقف شده و قلبش تشكيل نشده و بهم قرص سايتوتيک رو تجويز كردن كه با استفاده ١٠ تا از اون قرص جنينم بعد دو روز سقط شد ميخوام بدونم از كی ميتونم واسه بارداری مجدد اقدام كنم و نگرانم از اينكه تو بارداری بعدی هم با اين مشكل مواجه بشم چيكار كنم كه ديگه اين اتفاق نيفته؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اصلا قابل پیش بینی نیست
شما بعد از سه ماه میتونید اقدام کنید
در اقام بعدی به محض بارداری استفاده از گوشی و وای فای را محدود کنید