درمان پریود نامنظم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 25 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشید من ۲ هفته پریودیم عقب افتاده رفتم دکترم ازم توی مطب تست گرفت و منفی شد من دفعه قبل که باردار شدم حدود یک ماه بعد بارداریمو نشون داد الان بعد که از دکتر اومدم چند قطره لکه دیدیم در ضمن دکترم گفت که یک هفته دیگه صبر کنم بعد آمپول بزنم الان با اینکه لکه دیدیم الان لازم هست صبر کنم یا نه برم آمپول هامو بزنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به سابقه ای که میگید بهتر یه هفته دیگه صبر کنید یه تست دیگه بدید اگه منفی شد بعد آمپولو بزنید

تجربه شما

مرسی خانم دکتر ولی لکه میبینم قبلا اینطور نبود برای همین میگم اگه بزنم مشکلیه یعنی؟؟