وابستگی همسر

سلام راستش همسرم پدرش فوت شده و گاهی با مادرش سفر دو روزه میره آیا من باید ناراحت بشم؟ حس بدی دارم چی بگم بهش کلا خیلی وابستست و زیادمیره خونشون .بعد از هر سفری که خودمون میریم باید یه بارم با ایشون برن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلامدر کاهش وابستگی های فرد وابسته، جر و بحث و دعوا کاملا بی فایده است و اصلا جواب نمی دهد. بهترین کار این است که با محبت و توجه بیشترمان فرد وابسته را بیش از پیش به سمت خودمان جذب کنیم و به این ترتیب احساس تنهایی و انزوا را از او بگیریم. ارتباط صمیمانه ای را با همسرتان برقرار کنید به طوری که حرفهایش را نزد شما بزند و احتیاج به کسی برای شنیدن حرفهایش نداشته باشد و احساس نزدیکی بیشتری با شما بکند گاهی اوقات هم وابستگی طبیعی است ظاهرا ایشون میخواهند خلأ فقدان پدر را پر کنند با توجه نشان دادن به مادر ایشان میتوانید اعتماد همسرتان را جلب کنید اگر در این دو روز احساس تنهایی می کنید میتوانید با آنها همراه شوید و بدون اینکه حساسیت نشان دهید از همسفریشان لذت ببرید و از این موقعیت برای محبوبیت بیشتر نزد همسر استفاده کنید. موفق باشید.