رفتار درست با خانواده همسر

سلام. خلاصه بگم من 3 ساله ازدواج کردم، شوهرم 2 سال ازم بزرگتره، کی بچه کوچیک داریم، خانواده اش خصوصا مادرش کینه ای هستن بخاطر مسائل قدیمی که بین خانواده ها بوده، خانواده هامون شهرستانن، خانواده شوهرم هیچ کمکی برای عروسی خرج و... برعهده نگرفتن ولی هر وقت رفتیم خونشون، مادرش تیکه پرونده یا با حرفاشون خانواده م رو تحقیر کردن، شوهرمم هم کلا اونجا کور و کر میشه، به جایی رسیدم که اسمشون میاد عصبی میشم و قاطی میکنم ... در مواقعی که با پسرشون آشتی هستن اصلا احوالی از من نمیگیرن ولی به محض دعوا با پسرشون اسم من و خانواده ام رو میارن که اینا یادش دادن شوهرم 32 سالشه با اینکه ده سال هم دانشگاه و دور از خونه بوده، ولی مثل بچه ها از خانوادش طرفداری میکنه . الان بخاطر کار شوهرم تقریبا مجبوریم خونه رو ببریم شهرستان، چطور شوهرم رو قانع کنم که روابطمون با خانوادش حساب شده باشه و تو زندگیمون اجازه دخالت به خانوادش نده ، از اول هر دعوایی منو شوهرم داشتیم بخاطر خانوادش بوده، جوری شده که دوستش ندارم و از هم سرد شدیم ، لطفا راهنمایی کنید الان بریم شهرستان چه جور شوهرم رو قانع کنم که خیلی نره خونه باباش، و در برابر حرفای خانوادش چه رفتاری کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

دوست عزيز به جای اينكه صورت مسئله را پاک كنيد ،به دنبال راه حل باشيد.

آگاهی داشتن اولين گام در تغيير هر رفتار است ،اين را بدانيد كه در اينجور مسائل هميشه يک طرف اختلافات خود ما هستيم ،بايد كمی به فكر اصلاح رفتارهای خودمان باشيم ،بعد از ديگران توقع داشته باشيم .اينكه شما بخواهيد در مورد ارتباط همسرتان با خانواده اش تصميم بگيريد منطقی نيست

نگاه و ديد خود را تغيير دهيد .برای داشتن ارتباط خوب بايد از شناخت خودمان شروع كنيم شناخت ما از خود ميتواند نقاط قوت و ضعف مان را نشان دهد تا در صدد برطرف كردن اين نقاط ضعف باشيم .شيوه خودتان را اصلاح كنيد و با مساله بصورت صحيح برخورد كنيد.سعی كنيد بيش از حد به خانواده همسرتان تمركز نكنيد .شما ٣سال است ازدواج كرده ايد ،اين  خانواده را با تمام خوبی ها و بدی هايش بپذيريد.به جای تمركز روی خانواده همسرت روی زندگی مشترک تان وقت بگذاريد.اگر مدام بدگويی خانواده همسرتان را بكنيد،مطمئنا برای همسرتان ناخوشايند است و از خودش فاصله ميگيريد.دقت كنيد اگر اين رفتارها ادامه پيدا كند ،بزرگترين ضربه را به زندگی مشتركتان ميزنيد كه قطعا مهم تر از ارتباطات با خانواده است .ارزش زندگی شما بيشتر از  اين است  كه با رفتار و اعمال و گفتار اطرافيان خراب شود .هر چقدر توقع شما بيشتر باشد و ريزبين باشيد و حساسيت بيش از حد داشته باشيد و مدام اتفاقات را مرور كنيد فقط خودتان را آزار ميدهيد و وضع از اين كه هست بدتر ميشود .سعی نكنيد همسرتان را از خانواده اش دور كنيد ،چرا كه دقيقا از شما دور خواهد شد و صميميت از بين ميرود.به هيچ وجه همسرتان را بين خودتان و خانواده اش قرار ندهيد ، تعارض بسيار دشواری است ،باعث ميشود همسرتان در مقابلتان جبهه بگيرد،از خانواده اش طرفداری كند و دلخوری وناراحتی پيش می آيد ،محبت بين شما و همسرتان كم ميشود حرمتها از بين ميرود و مشكلات زيادی ايجاد ميكند .شما سعی كنيد بيشتر روی صميميت خودتان با همسرتان كار كنيد تا توجهات لازم در نتيجه آن برای شما حاصل شود .خيلی شفاف و راحت از او بخواهيد كه به شما توجه كند ،نوازشتان كند(هرچيزي كه مد نظرتان هست )

توجه كنيد در مقايسه وارد نشويد و اسم هيچ كس را بر زبان نياوريد،چرا كه نتيجه عكس دريافت ميكنيد.به نكات مثبت زندگی مشتركتان فكر كنيد و سعی در تقويت آنها داشته باشيد.بهتر است به فكر بهتر شدن رابطه باشيد ،حس بخشش را تمرين كنيد ،گذشته را رها كنيد ،به آنها محبت كنيد .

 مطمئن باشيد با به كار بستن راهكارها شاهد تغييرات خواهيد شد،فقط عجله نكنيد و صبور باشيد .

                   شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷