سلام و خسته نباشید خدمت شما ببخشید سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. دختری دارم که کمتر از یک ماه دیگه ۳ ساله میشه الان حدود یک هفته ای میشه که هر چیزی مطابق میلش نباشه به من میزنه  و بلافاصله بعدش هم پشیمان میشه و بوسم میکنه ولی من دستش رو میگیرم و میگم زدن کار درستی نیست ، و اینکه اصلا دلم نمیخواد دخترم به پدر و مادرش بزنه خواستم بدونم اقتضای سنش هست و برطرف میشه یا اینکه راهکار دیگه ای باید براش پیاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید که چه کاری درست تره تا اون رو انجام بدم؟ سپاس

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

مطمئنا كودكان اين گروه سنی با رسيدن به استقلال طلبی خود و فهميدن اينكه ميتوانند خودشان يكسری كارها را انجام دهند لجبازتر هم ميشوند ، پيشنهاد ميكنم ذهن كودک را منحرف نماييد و توجه او را به بازی های مثبت تر برگردانيد تا سبب تشديد لجبازی او نشويد.

و نكته دوم اينكه روشی كه شما انجام ميدهيد درست بوده اما فراموش نكنيد كودكان اين گروه سنی قصد لجبازی يا آزردن ما را ندارند؛ در واقع راهی جز این برای مشاهده، تجربه‌كردن و كشف محيط پيرامون خود ندارند پس به بازی های او سمت و سو دهيد.