سلام من هفته ۳۷ بارداریم و کل بدنم میخاره دونه های قرمز روی دست و شکمم در اومده واقعا تحملش سخته همه بدنمو زخم کردم از بس خاروندم دکتر رفتم آزمایشات کبد و قند نوشت همه پاک بود قرص لوراتادین با پماد بتامتازون و کالامین داد اما برام اثر نداشت خواهش میکنم اگر دارویی هست کمک کنه خارشش قطع شه بگین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگرتستهای کبدنرمال بوده،فقط باداروهای ضدخارش وپمادبایدتحمل کنیدتازایمان انجام شود.داروهاراپزشک بایدحضوری تجویزکندوازاین راه مقدورومجازنیست