نامنظم شدن پریود بعد از کورتاژ

من 6 ماه بعد از ازدواج باردار شدم و هفته 32، جنین به خاطر افتادن بندناف از بین رفت. بعد از 36 روز پریود شدم. و بعد از یک دوره قاعدگی  مجدداً باردار شدم. لازم به ذکر است که هردو بار با یک بار اقدام انجام گرفت. بارداری دوم در هفته 8 بخاطر ایستادن قلب جنین کورتاژ شدم. و بعد از 31 روز بعد از کورتاژ پریود شدم و بعد از کورتاژ دوره هام منظم شد و همون 28 روز پریود می شدم. 2 مهر کورتاژ شدم و بعد از آزمایش جنین گفتن که نطفه ضعیف بوده و به همسرم ویتامین E و من هم فولیک اسید 1 می خوردم و بعد از خوردن 100 قرص دکتر گفتن می تونم اقدام کنم. ولی از دی ماه دوره هام نامنظم شده و دی دوره پریودم 34، بهمن 33 و اسفند 38 روزه شد و من رو خیلی نگران کرده و این بار هم مقدار خونریزی خیلی کمتر از همیشه است و البته اسفند اقدام به بارداری کردیم که نشدم. عذر خواهم که طولانی شد. لطفا راهنمایی بفرمایید.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سيكل های شما نرمال است. برای بروز بارداری هفته ای سه بار تماس جنسی داشته باشيد .