تزریق ژل و بوتاکس

سلام پوست من کلویید (اسکار) با تزریق ژل و بوتاکس گوشت اضافه میاره ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با سلام وروز بخیر
بهطور معمول پوست به واسطه برشها دچارکلویید میشود نه جای ورود سوزن وژل وبوتاکس از طریق سوزن وبا تزریق به زیر پوست هدایت میشوند پس بعید است
ضمن اینکه صورت ریسک کلویید سازیش کمتراز بقیه نواحیست
اگر سابقه کلویید درناحیه تزریق دارید ویا درصورت براور جراحتی دچارکلویید شده اید احتیاط کنید درغیراینصورت نگران نباشید