به نظرتون به بچه ای که هفت ماهش تموم شده چند قاشق غذا بدم سیر شده؟ نگید هر چقدر بخوره آخه هر چقدر بدم میخوره بعد عق میزنه همه رو بالا میاره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
تا یک سالگی اولویت با شیر مادر است سپس غذای کمکی. بنابراین ابتدا به کودک شیر دهید سپس غذای کمکی.
در هشت ماهگی هر وعده غذای کمکی حدود ده قاشق مرباخوری می توانید بدهید که تا پایان 8 ماهگی به 15 قاشق هم می توانید افزایش دهید. به مرور با بزرگتر شدن هم تعداد وعده ها بیشتر می شود و هم تعداد قاشق ها.