با شوهر فحاش چه برخوردی کنم؟

شوهرم تو دعواها بی دلیل عصبی نمیشه مگر اینکه جوابشو بدم و اون بدترین توهین ها رو تحویلم میده واگه ادامه دار شه به کتک کاری میرسه... بعضی وقتا واقعا بخاطر کارهاش عصبی میشم و جوابشو میدم یا وقتی خونه نیست پیام میدم اونم میاد خونه عصبی میشه..میخوام بدونم واقعا تقصیر منم هست چکار کنم دست از کارش برداره به هیچ عنوان اهل مشاور اومدن نیست. میگه خودت مشکل داری

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

دوست عزيزدر همه تعارض ها معمولا دو نفر سهمی دارند ،پس بهتر است سهم خود را در ايجاد تعارض ها بشناسيد و در صدد كم كردن آن باشيد .از خودتان بپرسيد سهم من در به وجود آوردن شرايط عصبانيت و بددهنی همسرم چقدر است ؟در واقع فكر ميكنيد چه چيزهايی را رعايت نميكنيد كه موجب درگيری بيشتر ميشود؟ فكر ميكنيد همسرتان در شرايطی كه عصبانی ميشود چه انتظاری از شما دارد ؟بهتر است خيلی شفاف از او بپرسيد كه در اين شرايط دوست دارد شما چگونه برخورد كنيد ؟آيا علت بددهنی همسرتان  را ميدانيد ؟ تا به حال از چه روشهايی استفاده كرده ايد كه موفق نشديد ؟آيا ميدانيد فردی كه تحقير لفظی شده است به نوعی مورد خشونت شديد واقع شده است ؟چگونه ميتوانيد به رفتارهای همسرتان دامن نزنيد؟شايد لجبازی ،نحوه حرف زدن و يا رفتارهای شما او را عصبی ميكند ؟

هر رفتاری كه از ما سر ميزند حتما علتی دارد ؟حتما رفتار همسرتان علتی دارد ؟بايد بگرديد و علت را پيدا كنيد ؟با شناخت علت ميتوانيد حلش كنيد . بهتر است فقط شعله را كاهش دهيد .نه اينكه در صدد دفاع از خود برآييد،بحث را ادامه دهيد و مدام ايراد بگيريد .فقط كافی است  گاهی با همدلی سكوت،عذرخواهی مسئله حل ميشود .

افراد بد دهن :

از عزت نفس پايين رنج ميبرند،كه  سعی ميكنند با تحقير،و كوبيدن ديگری عزت نفس خود را بالا ببرند .

يكی ديگر از دلايل بددهنی ،ناكامی در تامين نيازهاست.زمانی كه فرد نيازهايش از جمله نياز به محبت ،توجه ،احترام برآورده نشود ،احساس ناكامی ميكند و زمينه بروز پرخاشگری و بددهنی ميشود .

افراد بددهن سعی ميكنند نشان دهند كه از چيزی ناراحت هستند و ميخواهند خواسته خود را بدست آورند .

افراد بددهن مهارت كنترل و مديريت خشم و مهارت برقراری ارتباط را نميدانند.

گاهی بددهنی ميتواند به دليل سركوب كردن  احساسات در دوران كودكی باشد .

همسرتان را با ويژگيهايی كه دارد بشناسيد و بپذيريد و درصدد كنار آمدن با آنها و مديريت شرايط باشيد. البته  منظور از كنار آمدن تاييد رفتار نيست ،بلكه منظور پذيرش آن رفتار و سعی در هماهنگ شدن با مسئله است ،به طوری كمترين آسيب و بيشترين بهره نصيب شما و همسرتان شود.ويژگيهای خوب  همسرتان كه باعث علاقه شما به او شده را بياد آوريد ،و سعی كنيد اين ويژگی ها را با او در ميان بگذاريد و از او قدردانی كنيد.اين تشكر را به او نشان دهيد.تشكر و قدر دانی به انسان آرامش پايدار ميدهد. روابطتون را با همسرتان بهبود ببخشيد ، برای برقراری ارتباط و گفتگو موثر با همسرتان مهارت كسب كنيد،شايد نحوه حرف زدن يا رفتارهای ناخواسته شما او را عصبی ميكند و با كمی  تغيير در برخی رفتارهايتان بتوانيد  همسرتان را آرام كنيد . با كنايه و تحقير و سرزنش با او صحبت نكنيد.زياد قهر نكنيد .مبهم صحبت نكنيد. تندی نكنيد .توهين او را با توهين پاسخ ندهيد ،زيرا هيچ كمكی نخواهد كرد.احساسات خود را در ميان بگذاريد.همچنين در مورد نحوه ارتباط با افرادی كه عزت نفس شان پايين است مطالعه كنيد ،بسيار كمک كننده است .

                شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷