از پوشک گرفتن کودک

205 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

من دخترمو دو ماه پیش از پوشک گرفتم البته از یه ماه قبلم بعضی موقع ها میبردم که تدریجی یاد بگیره وقتی دیدم چند بار خودش گفت جیش دیگه کامل باز کردم به غیر از شبها که اونم پوشکش خشک بود تا صبح عوضش روزا تا شب هی شلوارشو خیس میکرد با اینکه زود زود میبرم دستشویی جیش نمیکرد وقتی میومدیم خونه مثلا ده دقیقه بعد میدیدم شلوارشو خیس کرده  یعنی همون اولا چند بار گفت دیگه منتظر موندم اصلا خودش نگفت اینم بگم با هرچی که دوست داشت سرشو گرم میکردم که دستشویی رو دوست داشته باشه ولی با زور و گریه میرفت وقتی شلوارشم خیس میکرد اصلا سرش داد نمیزدم تو این دوماه کارم فقط شلوار شستن بود چون خیلی جیش میکرد تو‌خونه الان دو هفته هست باز پوشکش کردم اینم بگم تو این مدت اخلاقشم عوض شده بود عصبی شده بود الان خیلی عوض شده آروم تر شده انگار استرس داشت نمیدونم کارم درست بود با دوباره پوشک کردنش یا نه؟

راستی یبوستم داره از پی پیش میترسه که اونم پودر پیدرولاکس و پدی لاکت میدم برای خوب شدنش ولی باز دو سه روز میتونه مقاومت کنه و انجام نده

الان درمانده شدم واقعا نمیدونم چیکار کنم واقعا یه راهنماییاتون احتیاج دارم ممنون میشم سوالمو کامل جواب بدین

واینکه آیا بعضی موقع ها یادآوری کنم که دستشویی بره و به شلوارش جیش نکنه که بلکه یاد گرفت یا نه بزارم بعد دو سه ماه بعد؟ اون موقع چیکار کنم اگه باز جیش نگفت و هی شلوارشو خیس کرد چی از خیس کردن شلوار منظورم دو سه بار نیس اون نرماله من تا شب هی شلوار میشستم

ممنون میشم بهم یاد بدین چه جوری جیش کردنو یادش بدم دخترم ۲۶ ماهشه

ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام و درود

دوست عزيز معمولا وقتی بچه ها مقاومتهای اين چنينی دارند بهتر هست تو هر مرحله ای كه بودين روند از پوشک گرفتن رو متوقف كنيد و به مدتی بعد موكول كنيد حتی اگر اين كار به دفعات اتفاق بيفتد, احتمالا كودک يک اضطراب و استرس رو در اون روزهای خاص داره تجربه ميكنه و چون از پوشک گرفتن خودش عملی همراه با اضطراب هست ،استرسش تشديد ميشه بنابراين تلاش كنيد كودک رو بفهميد و بهش نزديک بشيد و بازی و هيجان داشته باشيد تا استرس رو پشت سر بذاره و مجدد شروع كنيد

پايدار باشيد

تجربه شما

چرا جواب منو نمیدین؟؟؟؟؟!

چیکار کنم تا کی پوشکش کنم خواهش میکنم جواب بدین اصلا کار درستی کردم دوباره پوشک کردم یا نه؟