علت درد لگن در زنان

باسلام خدمت شما عزیز گرامی من خانمی هستم ۴۳ ساله دو ماه پیش به علت هیدروسالپنکس بودن لوله رحم لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی شدم این ماه قرص کلومیفن از روز ۵ تا ۹ قاعدگی خوردم الان ۱۱ روز تاخیر پریود دارم یک هفته مونده به زمان پریودم هر دو لگن شروع به درد کرده درد لگن سمت راست و کمر به شدت زیاده میشینم دیگه بلند شدن برام سخته بی بی چک زدم روز ۸ تاخیری که منفی بود میخواستم ببینم درد لگن از چیه ممکنه بی بی چک اشتباه باشه باردار باشم ممکنه به خاطر کلومیفن باشه ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
 هسترسکوپی انجام شده ممکن است باعث کمی التهاب و درد در لگن بشه که بعد از چند روز بهبود پیدا میکنه،
آزمایش بارداری بدید و اگر منفی بود منتظر قاعدگی باشید، اگر در سیکل بعدی هم به همین صورت تأخیر داشتید به پزشکتون مراجعه داشته باشید