اذیت های مادرشوهر و بارداری

39 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام تقریبا دو ساله ازدواج کردیم گاهی وقتا خیلی خوب میتونم بگم زیادی خوبه گاهی وقتا هم شخصیتش میشه صفر ازش یک بچه دارم ۲۲ سالمه اون ۲۹ و الانم باردارم نمیزاشت جلوگیری کنم قبلا اینجا پیام گذاشتم مامانش خیلی برخورد بدی داره خانوادگی اینجورین از چیزی خجالت نمیکشن زیاد هم رفت و آمدی ندارن با کسی خیلی اذیتم مادرشوهرم یه کارایی میکنه که ثابت کنه من چیزی بلد نیستم تنبلم کاری نمیکنم کثیفم آخه ببینید تو چه شرایطی منو میسنجه باردارم از اینور هم یک بچه هشت ماهه دارم چرا خودشو با من مقایسه میکنه معلومه پنجاه سالشه بیشتر.. همیشه باعث دعوای منو همسرم میشه همسرم همیشه طرف خانوادشه و خصوصا مامانشه با من خوب بشه با اونا بد میشه اصلا راضی نیستم ازش خیلی خستم تو رو خدا راه حل بدین ؟ عصبی شدم خودمو تو خونه میزنم گریه میکنم بچه کوچکمو دعوا میکنم عقده ای شدم اصلا راضی نیست با هم بریم مشاور

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار و محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

یکی از مهمترین مسئله بین شما و همسرتان اینه که شما در یک مسابقه نا تمام با خانواده ایشون سعی در رقابت دارید
تلاش برای جلب رضایت شون یا مقابله و کشاندن همسرتان سمت خودتون
سعی کنید برنامه مشخصی از کارها و برنامه هایی که ب ای زندگی تون میخواهید داشته باشید تعریف بر و براساس اون ها زندگی کنید اینجوری دیگه انتقادات نمیتونه شمارو بهم بریزه با مجبور به واکنش شدید کند.
در مورد همسرتان هم اطلاعات کمی دادید چه چیزی باعث میشه خیلی خ ب باشند یا خیلی صفر
با در نظر گرفتن عوامل مثبت زندگی تون و تشویق و تایید روی اون ها می توانید اثرگذار تر باشید.

تجربه شما

خیلی ممنون بابت پاسختون

واقعا خودمم نمیدونم چطور میشه که همسرم خوب میشه نمیدونم حس میکنم من به یه نقطه ای از بیچارگی میرسم با دل شکسته که اون دلش میسوزه تمام افکارش توی یک لحظه عوض میشه