امکان بارداری با اندومتریوز

سلام.۲۷ سالم هست.۶ ماهه از اولین نزدیکی میگذره. ۸ ماه پیش سونو دادم کیست ۵ میلی تخمدان داستم مشکوک به اندومتر.۲ ماه قرص ال دی خوردم نیم سانت کوچک تر شد .الان ۵ ماهه اقدام به بارداری کردم نشده.باردار میشم یا نه؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نازايی وقتی اطلاق ميشود كه زوجی يک سال پيشگيری نداشته باشند و حاملگی اتفاق نيفتد .

بنابراين چند ماه ديگر صبر كنيد و اگر باردار نشديد

بايد توسط فلوشيپ لاپاروسكوپی تحت لاپاروسكوپی قرار گيريد. تالوله ها بررسی شوند و ضايعات اندومتريوزی برداشته شوند .