سلام خسته نباشید.خیلی دلسردم از زندگی با اینکه دیوونه وار شوهرم رو دوست دارم و اونم همینو بهم میگه ولی امان از اختلاف فرهنگ و عقیده شوهرم زنی میخواد که کامل به خانوادش عزت و احترام بذاره و چه خواهرشوهر کوچیکتر از خودم چه بزرگتر یا برادراش هر رفتاری بکنن میگه نه تنها سکوت کن پیش اونا پیش منم اعتراض نکن خانوادشم بد نیستن ولی متکبر و از خودراضی هستن و مدام تعریف خودشونو میکنن و گاهی عروسا و البته دومادای خاانواده رو تحقیر میکنن من جوابشونو نمیدم زیاد ولی هر وقت ناراحتیموپ یش شوهرم میارم و میگم فکر کن دوستمی دارم باهات درد و دل میکنم من همه رو دوست دارم ولی فلان حرکتو چرا فلانی کرد و چرا حتی به شوخی ازم دفاع نمیکنی که دلم خوش بشه میگه زنا همشون فتنه هستن.وقتی قسم میخورم من اینطور نیستم چون خیلی مذهبی و مقیدم میگه این نظرتوئه من نظر دیگه ای دارم این رفتاراش باعث شده از لحاظ  جنسیم خیلی سرد شدم من خیلی حساسم نمیتونم ادا در بیارم تو هم خوابی وقتی میاد طرفم با اینکه میدونم عاشقمه ولی یادم میاد که میگه شما فتنه اید پس چطور ارتباط  برقرار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
به هر حال تفاوتهای فرهنگی بین زن و مرد بسیار اهمیت دارد. از طرفی عقاید و باور های عمیقی در افراد وجود دارد که نتیجه سالها تربیت و ارتباط با والدین و اجتماع است و به این سادگی ها تغییر نخواهد کرد.

اگرچه ایشان این باور را دارند که بیان این نوع محتوا ها از سوی شما فتنه هستند نه خود شخص شما. پس بهتر است  این موضوع را به کل شخصیت خود تعمیم ندهید. این کار باعث بروز ناراحتی بیشتری در شما خواهد شد.

همچنین شما بیشتر فکر کنید اگرایشان به عنوان همسر برای شما نقاط مثبت دارند و نکات منفی کم تری دارند. راه های دیگری برای بروز احساسات منفی خود پیدا کنید . مثل گفتگو با دوستان، نوشتن احساس های منفی و یا مراجعه به روان شناس و بازگو کردن ناراحتی ها که بسیار برای شما مفید است.

ولی اگر ایشان بیش تر از اینکه برای شما نکات مثبت داشته باشند نکات منفی دارند حتما برای ادامه رابطه خود فکر جدی داشته باشید.

موفق باشید.

تجربه شما

شوهر منم دقیقا همینه. اصلا دیگه نباید بد خانوادش رو بگی. خودت از پسشون بر بیا محترمانه جواب بده یا اگر نه بهشون بگو من ناراحت شدم فلان حرف رو زدیم به من. اصلا شوهرتو درگیر نکن که فقط خودت بده میشی