تفسیر سونوگرافی ان تی

باسلام. من سه قلو باردارم، سونوی ان تی من به شرح زیر است. لطفا بگید مشکلی دارن یا نه؟

قل اول پایین ۵۱ میلی متر,۱۱ هفته و ۶ روز,جفت خلفی,fhr ۱۸۲, ان تی ۱ میلی متر

قل وسط ۵۴ میلی متر,۱۲  هفته, جفت قدامی,fhr  ۱۷۰، ان تی ۱ میلی متر

قل بالا ۵۴ میلی متر,۱۲ هفته,جفت لترال راست,fhr 172, ان تی ۱/۵۵ میلی متر

دکتر بهم گفت دوتای پایین دختر و بالایی پسره، آیا این تشخیص درسته؟

مگه ضربان قلب بالا نشان دهنده دختر بودن نیست؟ پس چرا دکتر به من گفتن یکیش پسره

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم براي تعيين جنسيت ميتوان از ضربان قلب جنين هم استفاده كرد ولی اين روش صد در صد نيست و حرف متخصص راديولوژی دقيق تر است

NT های سه جنين نرمال است