سلام خانوم دکتر از ماه هفتم خواهرم تو سینه سمت راستش توده احساس کرد بعد از زایمان هم هنوز اون توده بودو دکتر واسش آزمایششت جواب آزمایشش این بود بنظر شما چیه؟

Specimen:righy breast mass aspiration

Clinical data: breast mass 44×32 mm i ruQ in a pregnant woman.

Material:about 6ml bloody fluid .cell block has been prepared.

The cytological examination of the fluid reveal:

-hypercellular smears

_clusters of epithelial cells bearing atypical nuclei & eosnophilic cytoplasm nuclear debris

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تشخیص خاصی را مطرح نکرده.جواب را حتما به پزشکی که درخواست کرده هم نشان دهید.

پزشکی که معاینه  کرده و نمونه گرفته، در کنار جواب  ممکن است تشخیص خاصی رامشخص کند.

تجربه شما

خانوم دکتر در انتهای آزمایش نوشته

atypical epithelial cells highly suspicious for malignancy. با توجه به این آزمایش گفتن نمونه برداری کنن جواب اون آخر ماه آماده میشه اما از نگرانی دوست داریم زودتر بدونیم علت چیه ما اصلا ارثی مداریم موردی که مشکل سینه داشته باشه

با تشکر از پاسخ شما خانوم دکتر در انتهای آزمایش این مطلب هست فکر کنم جا انداختم

Atypical epithelial cells highly suspicious for malignancy

@73sefateme

اصل جواب را نفرستاده بودید. طبق این جواب نیاز به مراجعه به جراح جهت نمونه برداری بیشتر دارید و اگر انجام شده باید منتظر جواب نهایی بمانید.

در این جواب وجود سلولهای مشکوک گزارش شده و بعد از بررسی بیشتر میتوان نظر داد