سلام امکان داره آندوسکوپی معده اشتباه تشخیص بده؟ آندوسکوپی پدر من توده بدخیم و بزرگ و سرطان تشخیص داده نمونه برداشتن فرستادن پاتولوژی. استرس دارم تا جوابش بیاد. علایم فقط یه بار استفراغ خونی و مدفوع سیاه داشته. اصلا قبلش هیچ علایم دیگه ای نداشته الانم حالش کاملا خوبه و سوزش معده هم نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۶۹ جنسیت مرد شغل بازنشست وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. اندوسکوپی بهترین راه تشخیص در توده های معده است اما بهتر است تا اماده شدن جواب پاتولوژی صبر کنید. تشخیص قطعی در جواب پاتولوژی گفته خواهد شد.