سلام . مثلا اگه تو یک ماه اول عقد بری خونشون و چون کسی خونشون نیست و خودشم قراره از خونه بره بیرون هر چی ته موندست بریزه بیرون یخچال تا نمونه و خراب نشه و بهش بگی تخم مرغ درس می کنم می خورم بگه نه شیر تو یخچال مونده اگه بمونه خراب میشه اونو بخورش. یا مثلا بری باهاش بیرون یک محیط تفریحی که ورودیش ده تومنه بگه من پول بالا این چیزا نمی دم و برگردونه. یا بهش بگی به جای بستنی سنتی خوردن بریم کافی شاپ بگه دلم نمی خواد ببرمت. یا بهت بگه بجای اینکه چیپس و پفک بخوری یک لباسی چیزی واسه من بخر آخه مامانم برام میخره خوب تو هم بخر. یا قبل از عقد همش بهت بگه یک کادو برات گرفتم و برداشتم و همش بگه جا مونده بعدا بعد از عقد ببینی تقویم که شرکتش بهش داده و بعدش با پوزخند بهت بگه کادو این بود. و یک کادو ی دیگه برات بگیره بعد ببینی یه قاب عکس بوده و حالا میگه پسش بده عکسای عقدمون رو بذاریم داخلش . یا موقع جشن عقد جمع لباس هایی که برات خریده پونصد تومن بشه و ما اونوقت خودش بره تو بهترین کت و شلواری نزدیک سه میلیون خرید کنه یا بهش بگی یک کفش برام بخر کلی بهونه بیاره بعد بگه من تو دوران عقد هیچ وظیفه ای ندارم پدرت باید برات بخره اینا خساسته یا من برداشتم اشتباهه؟ خواهشن نگین برین مشاور چون مشاور هم رفتیم فایده ای نداشته می خوام نظر شخصی شما رو بدونم آیا ادامه دادن با همچین آدمی صلاحه .برخورد من می بایست چطور می بود؟در ضمن این آقا وقتی با من بود هیچ وقت انزال نمی شد البته رابطه کامل نداشتیم؟

 |

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

بنده هم مشاور هستم و با توجه به اینکه مشاوره رو بی‌فایده می‌دونید و من هم قرار نیست درباره‌ی زندگی شما، اظهار نظر شخصی داشته باشم، عملا نمی‌دونم ادامه‌ی توضیحات‌م چقدر ممکنه براتون سودمند باشه. به نظر می‌رسه شما بدون صحبت و توافق در زمینه‌ی مسائل و برنامه‌ریزی‌های مالی ازدواج کردید. چنانچه برای مشاوره‌ی پیش از ازدواج‌ اقدام می‌کردید، اهمیت تناسب‌ و توافق در زمینه‌های مختلف از جمله مسائل مالی، توسط مشاور بیشتر براتون آشکار می‌شد. و این نکته که در دوران آشنایی، کمی بیشتر و با دقت نظر معاشرت کنید تا با سبک و سطح هزینه کردن همسرتون آشنا باشید. و حتی در خریدهای قبل از عقد، نکات و جزئیات مهم توسط شما مورد توجه بیشتری قرار بگیره. متوجه سوال آخرتون نشدم اما در کل بهتون توصیه می‌کنم چنانچه در زمینه‌ی مسائل مالی، جنسی و ... توافق نظر و هماهنگی ندارید حتما در زمان و شرایطی مناسب در این مورد با همسرتون گفتگو کنید. در آرامش و ضمن حفظ احترام، درباره‌ی موارد مختلف از قبیل خرید مایحتاج منزل، لباس، تفریح و سفر، هدیه و ... با همسرتون گفتگو کنید، نگرش و احساس‌تون رو توضیح بدید تا همسرتون بتونن شما رو درک کنن. تلاش کنید شما هم ایشون رو درک کنید تا نهایتا به تصمیم یکسان و توافق برسید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون