با سلام من آی بی اس دارم و دکترم برام قرص نورتریپتیلین ۱۰ و فلوکستین ۱۰ تجویز کردن الان تقریبا یک ماهه درحال مصرفم .خواستم بدونم  بعد از چند وقت مصرف تاثیر میزاره و آیا بعد از قطع دارو دوباره به حالت اول برمیگردم ؟من خیلی استرسی هستم و همین رو روده هام تاثیر منفی گذاشته .پیش روانشناسم که رفتم بخاطر وسواسم گفتن که اضطراب وسواسی دارم باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل ببکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.بعد از حدود 3 تا 4 هفته اثرات داروها ظاهر میشود.

بعد از قطع احتمال عود وجود دارد ولی احتمال عود را به طور قطع نمیتوان پیشگویی کرد.