سلام خسته نباشید

من یه برادر زاده دارم‌ که الان ۴ سالشه زمانی که به دنیا اومد بخاطر شغل مادرش و اینکه من خانه دار بودم گفتم که پرستار واسش نگیرن و بیارنش پیش من

از یک ماهگیش هر روز صبح اوردنش خونه من تا ظهر که مادرش از سرکار میومد سراغش

الان که ۴سالش شده من خودم دیگه قصد بارداری دارم و از طرفی میبینم که دیگه زمان مهدکودک رفتن برادرزادم

ولی برادرزادم بی نهایت به من وابسته شده و اصلا مهدکودک و دوری از منو دوست داره

لطفا یک راهکار بگید چطوری راضیش کنیم که در مهد بمونه و از من جدا بشه که ضربه روحی نخوره

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
بهترین کار برای این مورد اینه که کم کم بچه رو از خودتون جدا کنید نه به یکباره چون ممکنه دچار اضطراب جدایی بشه.... بدین صورت که با خودتون ببریدش مهد کودک و شما هم حضور داشته باشید و بگید که منم با تو میام و جایی قرار بگیرید که اون شما رو ببینه و مطمئن باشه که حضور دارید و شاید مجبور باشید یکهفته تا ده روز این روال رو ادامه بدید تا بچه به محیط مهد و همبازیهاش عادت کنه و بعد کم کم بگید که بیرون منتظرش هستید و یه مدت خودتون برید دنبالش از مهد تا کاملا به محیط مهدکودک عادت کنه و بتونه از شما جدا بشه .
موفق و موید باشید.