ضربه به سر کودک

دخترم ۱۶ ماهشه امروز پاش سر خورد از پشت سر خورد زمین بعدش یکم گریه کرد ولی حدود نیم ساعت بعدش فقط یکبار به مقدار زیاد بالا آورد

حال عمومیش خوبه حالت گیجی و منگی و خواب آلودکی نداره مردمک چشمش هم مشکل نداره

لازمه ببرمش دکتر ؟ ازکجا بفهمم مشکلی براش پیش اومده یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانهددار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

علائم ضربه سر در شيرخواران بدليل باز بودن ملاج و درزهای استخوان جمجمه نسبت به بزرگسالان ديرتر ظاهر ميشود.

در صورت ادامه استفراغ ها و يا هر حالت غيرطبيعی در رفتار و هوشياری و خواب حتما هوشيار باشيد.

ممكن است تصويربرداری نياز باشد.