کم وزنی نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 28 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام ببخشید بچه ام کم وزنه تازه وارد ۸ ماهگی شده چیکار کنم وزن بگیره میشه یک برنامه غذایی بهم بدین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز وزن کودک اشاره نکردید. خودتان فکر می کنید کم وزن است و یا اینکه در کارت رشد وزن گیری کودک زیر نمودار است؟
در صورتی که وزن گیری ندارد و یا کاهش وزن دارد، الویت مراجعه به پزشک است تا علت بررسی شود.
تا یک سالگی الویت با شیر مادر است سپس غذای کمکی.
فرنی، حریره بادام، شیربرنج، سوپ، پوره میوه و زرده تخم مرغ می توانید بدهید.

تجربه شما

دوست عزيز شيردهی و غذای كمكی ادامه دهيد و نه ماهگی مجدد وزن اندازه گيری شود اگر همچنان وزن گيری نداشت و يا كاهش وزن داشت به متخصص كودكان مراجعه كنيد. تا معاينه و آزمايش های مورد نياز چک شود.

ممنون که جوابمو دادید. . نه اول ۸کیلو بود بعد ۱ هفته شد ۷ و  ۴۰۰ که گفتن اینجوری بده باید ببریش دکتر بردمش دکتر گفت طبیعیه اشکال نداره بخاطر دندونشه ولی اصلا آثاری از دندون نیست یعنی حتی لثه هاشم ورم نکرده که بگم بخاطر دندونشه