احتمال بارداری

39 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. من ماه قبل آزمایش دادم و فهمیدم که ذخیره تخمدانم پایین هست.دکتر سونو کردن و گفتن ۲ تا فولیکول ۱۳ و ۱۸ روز ۶ پریودیم دارم.و بهم قرص اینوفولیک و پرواکسید وومن دادن. و گفتن که دیگه جلوگیری نکنم و اقدام به بارداری کنم. روز ۱۵ پریودیم ۱ لکه دیدم و کلا این ماه اقدام کردم ۱ شب درمیان. بعد روز ۳۰امم یک لکه دیدم و قطع شد.روز ۳۱ ام هم بازلکه دیدم که ترسیدم و رفتم آزمایش بتا دادم و منفی شد. اومدم خونه و کلی زعفران و گرمی خوردم که پریودیم واز شه اما فهمیدم که زود آزمایش دادم. و دیگه لکه نداشتم تا روز ۳۳وم.روز ۳۳وم تا الان که روز ۳۷ هستم همش چند قطره لک دارم که هی میاد و هی قطع میشه تا فرداش. حالا من چیکار باید کنم؟آیا پریودم یا باردارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از اقدامات خودسرانه خودداری کنید.‌ اگر لکه بینی دارید و یا تاخیر پریودی دارید باید آزمایش بارداری بدهید تا بر اساس نتیجه اقدامات بعدی انجام شود. شب خوش

تجربه شما

اینم بگم که من دوره هام بیشتر از ۴۰ روزه هست. و الان فقط لک دیدم. و ۱۵ اسفند موعد پریودیم هست.