پریود نشدن بعد از سقط

37 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید.من ۲۵ سالمه تا حالا ۲ با سقط طبیعی داشتم الان بعد از سقط دوم دقیقا ۴۱ روز میگذره ولی من پریود نشدم هنوز.

البته ناگفته نماند که من بعداز سقطم رفتم سونو هیچ بقایایی نداشتم و همه چی تخلیه شده بود.و یک ماه هم هست مرتب دارم ورزش میکنم ولی هنوز پریود نشدم.

شما چه راهی بهم پیشنهاد میکنین؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بعد از سقط تغییرات هورمونی طبیعی است پس کمی صبور باشید. استرس خود دلیلی برای این تاخیر است. مراقب روش جلوگیریتان باشید تا ناخواسته باردار نشوید. روز خوش

تجربه شما

قرص دوفاستون خوردی؟؟

منم پریودیام نامنظم بود و یک سقط داشتم. دکتر گفت روز ۱۴ پریودیت همون خونریزی سقطم، قرص رو بخورم تا ۱۰ روز.

خوردم و روز ۱۱ام هم پریود شدم