سلام من این ماه قرص های لتروزل و متفورمین و wfs plus و آمپول  خوراکی بایوتن و قرص ویتاگنوس خوردم  و همسرمم هم قرص اکتیو لایف و ویتامین ای و ب3 و ب12 خورده و روز 13 سیکلم فولیکول 18.5 داشتم و دکتر برام آمپول  نوشت و روز14 دوره نزدیکی داشتیم و الان 8 روز میگذره و توی این مدت کمرم و زیردلم درد میگیره و از دیروزم سمت راست زیر شکمم تیر میکشه و سینه هامم ورم کرده و سنگین شده؟ ممکنه من باردار شده باشم؟

آزمایش خون کی جواب درست رو نشون میده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

هیچکدام از موارد گفته شده نشان دهنده بارداری نیست. اگر تاخیر بیش از ده روز داشتید و یا دو هفته بعد از تزریق دارو آزمایش بارداری انجام دهید. به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید.‌روز خوش