سلام وقت بخير من ديروز ترشح قهوه ای ديدم رفتم سونو ساك و كيسه زرده ديده شد و گفت ٥هفته و ٣روزه واينكه به دكترم نشون دادم شياف داد و قرص ايزوپرين ولی زير دلم تير ميكشه تير بدی انگار ميخواد چيزی جدا بشه مثل نبض ميشه بعضی اوقات

از ديشب اين حس دردو دارم ولي بگير و نگير داره ولی الان ديگه لك ندارم  دكترمم امروز نيست به نظر شما طبيعيه؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
داروهاتونو به موقع مصرف کنید نزدیکی نداشته باشید
استراحت کافی ضروریه
نگران نباشید اگر دردها بیشتر شد و یا لکه بینی داشتید سریع به مرکز درمانی مراجعه داشته باشید