مشکلات اعصاب و رفتار

سلام خسته نباشید کمکم کنید حالم خیلی بده من چند وقت یه بار یهو بهم میریزم وقاطی میکنم شوهرم که میاد حسابی باهاش دعوا میکنم میزنمش گریه میکنم عین دیوونه ها شوهرمم خسته شده ازم خودمم حالم از خودم بهم میخوره من تو مجردیم مشکلات روحی زیاد داشتم برادرم هم فوت شده خیلی از لحاظ روانی داغونم وقتی بهم میریزم  دیگه قاطی میکنم از خودم میترسم تورو خدا کمکم کنید اگه قرصی چیزی هست بگید استفاده کنم آروم بشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
مسائل شما و علتهای این بهم ریختگی ها حتما باید با مراجعه به مرکز روانشناسی و توسط یک روانشناس با تجربه مورد بررسی و درمان قرار بگیرند و تجویز دارو قبل از این بررسی ها توصیه نمیشود. موفق باشید