سردی همسر در رابطه جنسی

با سلام من حدود 5 سال است که ازدواج کرده ام همسرم اصلا تمایلی به رابطه جنسی ندارد به طوری که دو ماهی یک بار بنده باید درخواست کننده این رابطه باشم . پارسال با همسرم به پزشک مراجعه کردیم و آزمایش هورمون از شوهرم گرفته شد که اصلا مشکلی نداشت اما دکتر داروهایی که حاوی طبع گرم بود به ایشان داد با خوردن داروها دوباره مشکل حل نشد . مطمئن هم هستم که خیانت نمیکند و در این مورد بحثی نیست هیچ دارو یا اعتیادی هم ندارد . ممنون میشم راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

لطفا موارد زیر را انجام دهید:

1- برای چک هورمونهای جنسی حتما به پزشک غدد مراجعه کنید. دکتر جواهریان رو پیشنهاد می کنم

2- اگر ایشان تایید کردند که هیچ مشکل جسمانی و هورمونی ندارند و در طول این 5 سال حداقل بیش از شش ماه هست که همسرتان اینگونه هستند باید به همراه ایشان حضوری تحت درمان درمانگر جنسی قرار بگیرید

موفق باشید