سلام روزتون بخیر. من دختر ۲۲ ساله ریز اندامی هستم. قدم ۱۷۰ است ولی وزنم ۴۵ کیلو. خیلی لاغر و استخوانی ام. اشتهای معمولی دارم و کم غذا نیستم آزمایش هم دادم چک شدم و هیچ مشکلی ندارم. تا حدودی ارثی لاغرم ولی باز هم مادرم و مادر بزرگم و بقیه هیچوقت به انداره من لاغر نبودند و من دیگه بیش از اندازه لاغرم. هر کاری میکنم وزن نمیگیرم. چجوری سایز و وزنم رو افزایش بدم؟ چه ورزشی پیشنهاد میدید؟ چه رژیم غذایی رو دنبال کنم؟

مشاور تغذیه هم رفتم که با پودر کمی چاق شدم که به محض قطع کردن دوباره به حالت اولیه برگشتم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
از نظر گوارشی بررسی شوید که سوجذب نداشته باشید ، زیر نظر کارشناس تغذیه رژیم غذایی مناسب رو دریافت کنید و خواهشا وسط راه رژیم رو رها نکنید ، برای رسیدن به وزن ایده آلتون باید صبور باشید