سلام وقت بخیر. پسری 15ماهه دارم که چند روزی اصلا سینمو نمیگیره.شیر خشکی هم نیست شیر پاستوریزه هم اذیتش میکنه.اصلا نمیدونم چه کار باید بکنم.اگر بهش بالیوان شیر خشک بدم میدونم که مقدارش توی روز شاید به زور به 200 سی سی برسه.چه کار باید بکنم.خوردن شیر تا دو سالگی الزامیه .چه طوری بهش بدم .شیشه رو هم اصلا نمیگیره.روزی چه قدر بخوره کافیه.تغذیه اش خوبه اشتهای خوبی داره اما خیلی نمیشه یه خوراکی رو دایم بهش داد.ممنون از راهنماییتون
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام مادر گرامی البته خوردن شیر تا پایان عمر الزامی است از جای ساکت و ترجیحا یک قسمت خونه برای شیردهی استفاده کنید. می تونید از ماست و پنیر و دوغ هم استفاده کنید بهتره از شیر در غذاها استفاده کنید. سوپ ها و دسرها