بددهنی همسر

سلام 4 ساله ازدواج کردم همسرم خیلی بددهن هست من هر راهی رفتم که این اخلاقشو ترک کنه نشد مدتی هم هست متوجه شدم سیگاری شده الکی دعوا میکنه قهر میکنه واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
وقت شما بخیر همراه عزیز نینی سایت
باید دید همسر شما در چه مواقعی و چرا بددهنی میکنند و واکنش شما اگر برای تغییر این رویه بوده تا چه حد متناسب با رفتار بوده است؟ بد دهنی کردن میتواند علتهای مختلفی داشته باشد که میتواند زمینه های فرهنگی ، یادگیری از محیط اطراف ، پایین بودن سطح مهارتهای ارتباطی ، خشم های پنهان و ... در آن دخیل باشد. برای بررسی و حل این موضوع در صورتی که خود ایشان به میل خودشان با شما همراه شدند میتوانید به زوج درمانگر مراجعه کنید یا در غیر این صورت خود شما به تنهایی به مشاور مراجعه کنید تا به طور دقیق تر به حل مساله پرداخته شود. موفق باشید