نازایی بعد از لاپاراسکوپی تشخیصی

باعرص ادب و احترام

خانمی28 ساله هستم 5 سال پیشگیری طبیعی داشتیم 2 ساله اقدام کردیم

پلی کیستیک هستم

امسال لاپاراسکوپی شدم و کوتر کردم.

سالم سالم بودم تو لاپاراسکوپی تشخیصی

با این وجود باگذشت 6 ماه باردار نشدم همسرمم سالمه

دیگه پول و اعصاب ادامه درمان ندارم

یعنی من واقعا سخت بچه دارمیشم؟یا ممکنه نشم؟

ممنونم که وقت میزارین

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل وکیل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اطلاعات کاملی ندادید.

اگر۶ ماه است که هر ماه تخمک گذاری دارید و اسپرم هم سالم است و لوله ها هم باز است و باردار نشدید،میتوانید تا ۶ سیکل دارو برای تحریک تخمک گذاری و افزایش تعداد فولیکولها در هر سیکل بگیرید و جواب نده باید به روشهای کمک باروری فکر کرد.

ضمن اینکه برای بهبود کیفیت فولیکولها باید ورزش و رژیم داشته باشید