صدای بلند در بارداری

با سلام. هفته 23 بارداری هستم. در خانه تعمیر لوله آب و کنده کاری زمین داشتیم، من در اتاقی در طبقه بالا با در بسته بودم. صدای دستگاه هر یک ربع به مدت دو دقیقه می آمد و این حالت بمدت چهار ساعتی بطول انجامید. خودم ازصدا اذیت نمیشدم چون چندان نزدیک و بلند نبود. اما جنینم شروع به تکان خوردن کرده بود. یعنی ممکنه ترسیده باشه یا به شنواییش آسیبی رسونده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر این طور نیست نگران نباشید با این صدا ها مشکلی برای جنین به وجود نمی آید موفق باشید