ترشحات خونی بعد از قرص شیردهی

سلام. یک ماه و نیمه زایمان کردم وقتی ۴۳ روزم بود قرص شیردهی رو شروع کردم و روز بعدش یک قرص اورژانسی خوردم و دوباره قرص شیردهی رو بدون یک شب فاصله ادامه دادم.

الان دو روزه که ترشحات خونی دارم و زیر دلم هم درد میکنه.

یعنی پریود شدم؟ الان چیکار کنم قرص شیردهی رو قطع کنم یا ادامه بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

قرص اورژانسی افزایش ناگهانی سطح هورمونها رو بهمراه داره و امکانش هست ایجاد وضعیت فعلی شما به همین دلیل باشه

درصورتیکه لکه بینی و دل درد ادامه داشت بهتره ابتدا توسط پزشکتون چکاپ بشید